Salgsmodning

Salgsmodning


Er din virksomhed endnu ikke helt moden til salg?

Har du besluttet dig for at sælge, men er din virksomhed endnu ikke moden til salg, hjælper vi dig gerne med at identificere, hvor du med fordel kan sætte ind.

Måske er det tid til at optimere interne arbejdsgange, få bedre styr på dokumentationen eller give salgsmaterialet et løft. Eller måske er det andre områder, der kræver fokus. Det vigtige er, at din virksomhed tager sig godt ud i en potentiel købers øjne på så mange fronter som muligt, når den kommer på markedet.

Få en detaljeret handlingsplan

Du er den, der kender din virksomhed bedst. Derfor kortlægger og prioriterer vi indsatsområderne i tæt samarbejde med dig – og udarbejder en handlingsplan med konkrete tiltag, så du har en detaljeret køreplan at styre efter.

Du kan naturligvis trække på vores virksomhedsmæglere undervejs i salgsmodningsprocessen, når du har brug for hjælp.

”Er din virksomhed endnu ikke klar til salg, kan du med fordel overveje et salgsmodningsforløb, hvor vi hjælper dig med at optimere relevante områder af din forretning.”

Bliv hurtigere salgsklar med et Advisory Board

Savner du modspil fra din bestyrelse – eller er du ene om at sætte kursen i din forretning og træffe de forretningskritiske beslutninger, sammensætter vi gerne et Advisory Board med de kompetencer, der understøtter din salgsmodningsproces bedst muligt.

Med et Bonorum Partners Advisory Board kan du sikre dig nem adgang til kompetent sparring på områder som økonomistyring, drift, salg, markedsføring og forretningsudvikling.