Aktuelle sager

Her er et udpluk af de virksomheder, vi lige nu har til salg. Derudover har vi en række sager, der ikke slås op. Kontakt os gerne herom. Oftest er salgsopgaverne forbundet med et ønske om diskretion, hvorfor vi sjældent kan oplyse yderligere om den enkelte virksomhed uden tiltrædelse af en fortrolighedsaftale.

Entreprenørvirksomhed

Sags nr.: BP-55818

Veletableret entreprenørvirksomhed med omkring 150 ansatte. Virksomheden udfører alle former for jordarbejde, forsyningsledninger, byggemodning og styrbare boringer. Virksomheden er kendt for høj faglig ekspertise og arbejder indenfor rammeaftaler med store BtB-kunder. Virksomheden er i en markant udvikling og der ventes fortsat stor vækst.

Omsætning: kr. 150-200 mio.

Beliggenhed: Danmark

Kontakt mægler

Medicinsk Udstyr

Sags nr.: BP-48349

Mindre producent af medicinsk udstyr i kat. 1. Virksomhedens produkter afsættes i dag til både sygehuse og kommunale indkøb. De første eksportordrer er leveret. Der er betydeligt vækstpotentiale i både Danmark og udlandet. Produktion er outsourcet og virksomheden er flytbar.

Omsætning: kr. 3-5 mio.

Beliggenhed: Syddanmark (flytbar)

Kontakt mægler

Leverandør af branchemålrettet markedsføring

Sags nr.: BP-93148

Meget velindtjenende leverandør af markedsføring målrettet en af de store og betydelige brancher i Danmark, hvor virksomheden er en ”Ener” og brancheførende.

Betydeligt vækstende omsætning med et afledt EBITDA på ca. kr. 4 mio.

Har et væsentligt vækstpotentiale – både med afsæt i nuværende forretningsben: markedsføring og distribution heraf samt nye online forretningsmuligheder baseret på nuværende branchekundeplatform.

Omsætning: Vækstende

Beliggenhed: Østjylland

Kontakt mægler

Leverandør af avancerede pumpe- og flowløsninger

Sags nr.: BP-2001

Veldrevet leverandør med speciale i rådgivning om- og levering af avancerede pumpe- og flowløsninger til industrikunder særligt på offshore-, maritime-, kemiske-, fødevare- og procesindustrier

Omsætning kr. 50 – 70 mio. med en betydelig afledt indtjening.

Virksomheden har et væsentligt vækstpotentiale både på det danske marked og også med en styrkelse af den nuværende eksportandel.

Oplagt køber til virksomheden vil være:

  • Enten en virksomhed i branchen som vil kunne styrke den samlede værdikæde og/eller opnå kunde/cost synergier.
  • Eller en finansiel investor, som kan medvirke til at forløse virksomhedens betydelige potentiale.

Omsætning: kr. 50 – 70 mio.

Beliggenhed: Sjælland

Kontakt mægler

Autoforhandler i Nordsjælland

Sags nr.: BP-4150

Veletableret og velrenommeret autoforhandler i Nordsjælland med særdeles god beliggenhed og flotte lokaler. Autoriseret værksted for adskillige bilmærker. 20-25 ansatte og mulighed for overtagelse af stor grund og pæne bygninger.

Omsætning: kr. 50 – 60 mio.

Beliggenhed: Nordsjælland

Kontakt mægler

El-virksomhed

Sags nr.: BP-61130

Veletableret virksomhed placeret centralt i Storkøbenhavn med loyale kunder.

Kundemassen består primært af b-t-b kunder, som udgør ca. 95% af omsætningen. Omsætningen i de seneste regnskabsår har været i niveauet 10-15 mio. Dkk. Virksomheden har pt. 12 ansatte.

Omsætning: kr. 10-12 mio.

Beliggenhed: København

Kontakt mægler

Mindre østjysk ingeniørfirma (byggeri og anlæg)

Sags nr.: BP-34436

Mindre veldrevet ingeniørfirma med en omsætning i niveau kr. 5 mio., og 7 ansatte med central placering i Østjylland.

Kunderne omfatter boligselskaber, kommuner, totalentreprenører, ejendomsinvestorer, arkitektfirmaer m.fl.

Oplagt køber til virksomheden vil være enten en virksomhed i branchen, som ønsker en afdeling med central placering i Østjylland, eller en ingeniør, som ønsker at blive selvstændig og drive/udvikle egen ingeniørvirksomhed.

Omsætning: kr. 5 mio.

Beliggenhed: Midtjylland

Kontakt mægler

Veldrevet maskinhandel

Sags nr.: BP-1238

Virksomheden er beliggende på Sjælland og har en stor fast kundekreds. Virksomheden forhandler kvalitetsprodukter og har eget værksted med mekanikere og smede. Der er tale om en virksomhed med et betydeligt vækstpotentiale.

Omsætning: kr. 25 – 30 mio.

Beliggenhed: Sjælland

Kontakt mægler

Specialiseret kloak­virksomhed

Sags nr.: BP-1381

Højt specialiseret kloakvirksomhed. Byggeri / Enterprise. Virksomheden er beliggende på Sjælland, og udfører kloakrenovering og service. Selskabet udfører arbejde i København samt resten af Sjælland. Teknologisk er virksomheden helt fremme og har i en lang årrække investeret således, at man kan efterkomme den øgede efterspørgsel.

Omsætning: kr. 25 – 30 mio.

Beliggenhed: Sjælland

Kontakt mægler

Tømrer/snedker­virksomhed

Sags nr.: BP-2915

Tømrer-/snedker virksomhed i attraktivt markedsområde. Virksomheden er beliggende i Region Hovedstaden og udfører primært arbejde i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Virksomheden har igennem mange år haft en flot indtjening. Mellemstor Tømrer/snedker med et særdeles godt renommé og omdømme, gode kunderelationer, god kundefordeling på både erhverv og privat.

Omsætning: kr. 25 – 30 mio.

Beliggenhed: Sjælland

Kontakt mægler

Håndværks­virksomhed

Sags nr.: BP-36995

Mellemstor veldrevet håndværksvirksomhed relateret til ”bygningsfærdiggørelse” med en omsætning på ca. kr. 20 mio., 20 medarbejdere og en god stabil indtjening sælges. Virksomheden har en særdeles god beliggenhed

Omsætning: kr. 20 mio.

Beliggenhed: Østjylland

Kontakt mægler

Anlægs­entreprenør

Sags nr.: BP-38171

Sund og veldrevet anlægsentreprenør med faste kunder, stærk bundlinje og stort indtjeningspotentiale. Særdeles god forretningsmulighed for den mindre/mellemstore entreprenør, der ønsker at udvide med en etableret forretning med speciale i kloak- og jordarbejde, dygtige fagfolk og en fyldt ordrebog.

Omsætning: kr. 10 – 15 mio.

Beliggenhed: Vestjylland

Kontakt mægler

Bageri med egenproduktion

Sags nr.: BP-38445

Veldrevet mellemstort bageri meget velbeliggende i den østlige del af Region Midtjylland sælges. Omsætning ligger i niveau kr. 12 – 15 mio. og omfatter udover eget brødudsalg også produktion/salg til flere dagligvareforretninger.

Omsætning: kr. 10 – 15 mio.

Beliggenhed: Midtjylland

Kontakt mægler

Emballage­virksomhed

Sags nr.: BP-71165

Attraktiv niche emballagevirksomhed. Emballagevirksomhed med speciale i udvikling & produktion af kundetilpassede løsninger, som udviser flotte afkast samt en pæn vækst igennem de sidste fire år. Nichepræget virksomhed med et særdeles godt renommé og omdømme og er anerkendt for kvalitetsarbejde, hurtig produktion og leveringssikkerhed via et effektivt og fleksibelt produktionsapparat.

Omsætning: kr. 15 – 17 mio.

Beliggenhed: Sjælland

Kontakt mægler

Tele-entreprenør

Sags nr.: BP-184938

Spændende entreprenør virksomhed, der udfører anlægs- og installationsopgaver for teleindustrien og energisektoren. Opgaverne udføres overalt i Danmark samt i Nordatlanten. Virksomheden omsætter for et større to-cifret millionbeløb og har betydeligt potentiale for videreudvikling.

Omsætning: kr. 40 – 60 mio.

Beliggenhed: Danmark

Kontakt mægler

High-end gastronomisk trader

Sags nr.: BP-3107

Her er muligheden for at medvirke til at forandre madkulturen og madoplevelserne i Danmark. Virksomheden er en dansk fødevarevirksomhed, der er blandt de førende high-end leverandører af delikatesser og specialiteter på det danske marked. Virksomheden sælger udelukkende kvalitetsprodukter af ypperste kvalitet og plukker fra de allerbedste producenter i Europa. Virksomheden er til dels frankofile og ønsker de vildeste og sjoveste produkter fra de bedste producenter.

Omsætning: kr. 42 – 65 mio.

Beliggenhed: Danmark

Kontakt mægler

Komplet hjulsæt

Sags nr.: BP-76595

Virksomheden er specialiseret i salg af komplette hjulsæt til el- og plug-in hybridbiler. Virksomheden ligger på Sjælland, men er flytbar. Denne virksomhed er nem at integrere i en eksisterende virksomhed og med rette fokus vil skaleringsmulighederne være meget store.

Omsætning: kr. 15 – 16 mio.

Beliggenhed: Sjælland

Kontakt mægler