Aktuelle sager

Her er et udpluk af de virksomheder, vi lige nu har til salg. Derudover har vi en række sager, der ikke slås op. Kontakt os gerne herom. Oftest er salgsopgaverne forbundet med et ønske om diskretion, hvorfor vi sjældent kan oplyse yderligere om den enkelte virksomhed uden tiltrædelse af en fortrolighedsaftale.

Veldrevet maskinhandel

Sags nr.: BP-1238

Virksomheden er beliggende på Sjælland og har en stor fast kundekreds. Virksomheden forhandler kvalitetsprodukter og har eget værksted med mekanikere og smede. Der er tale om en virksomhed med et betydeligt vækstpotentiale.

Omsætning: kr. 25 – 30 mio.

Beliggenhed: Sjælland

Kontakt mægler

Specialiseret kloak­virksomhed

Sags nr.: BP-1381

Højt specialiseret kloakvirksomhed. Byggeri / Enterprise. Virksomheden er beliggende på Sjælland, og udfører kloakrenovering og service. Selskabet udfører arbejde i København samt resten af Sjælland. Teknologisk er virksomheden helt fremme og har i en lang årrække investeret således, at man kan efterkomme den øgede efterspørgsel.

Omsætning: kr. 25 – 30 mio.

Beliggenhed: Sjælland

Kontakt mægler

Tømrer/snedker­virksomhed

Sags nr.: BP-2915

Tømrer-/snedker virksomhed i attraktivt markedsområde. Virksomheden er beliggende i Region Hovedstaden og udfører primært arbejde i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Virksomheden har igennem mange år haft en flot indtjening. Mellemstor Tømrer/snedker med et særdeles godt renommé og omdømme, gode kunderelationer, god kundefordeling på både erhverv og privat.

Omsætning: kr. 25 – 30 mio.

Beliggenhed: Sjælland

Kontakt mægler

Tømrer/snedker­virksomhed

Sags nr.: BP-34550

Veldrevet mellemstor Tømrer- og snedkervirksomhed særdeles velbeliggende i Østjylland sælges. Virksomheden har en stærk markedsposition – med størstedelen af sin omsætning relateret til erhvervskunder.

Omsætning: kr. 25 – 30 mio.

Beliggenhed: Østjylland

Kontakt mægler

Håndværks­virksomhed

Sags nr.: BP-36995

Mellemstor veldrevet håndværksvirksomhed relateret til ”bygningsfærdiggørelse” med en omsætning på ca. kr. 20 mio., 20 medarbejdere og en god stabil indtjening sælges. Virksomheden har en særdeles god beliggenhed

Omsætning: kr. 20 mio.

Beliggenhed: Østjylland

Kontakt mægler

Anlægs­entreprenør

Sags nr.: BP-38171

Sund og veldrevet anlægsentreprenør med faste kunder, stærk bundlinje og stort indtjeningspotentiale. Særdeles god forretningsmulighed for den mindre/mellemstore entreprenør, der ønsker at udvide med en etableret forretning med speciale i kloak- og jordarbejde, dygtige fagfolk og en fyldt ordrebog.

Omsætning: kr. 10 – 15 mio.

Beliggenhed: Vestjylland

Kontakt mægler

Bageri med egenproduktion

Sags nr.: BP-38445

Veldrevet mellemstort bageri meget velbeliggende i den østlige del af Region Midtjylland sælges. Omsætning ligger i niveau kr. 12 – 15 mio. og omfatter udover eget brødudsalg også produktion/salg til flere dagligvareforretninger.

Omsætning: kr. 10 – 15 mio.

Beliggenhed: Midtjylland

Kontakt mægler

Kosmetik og parfume

Sags nr.: BP-57353

Spændende virksomhed sælges – Kosmetik- og parfume. En enestående mulighed er opstået for at erhverve en veletableret virksomhed med parallelimport af kendte mærkevarer indenfor parfumer, cremer og kosmetik. Virksomheden, der opererer som en succesfuld engrosforhandler, har vist betydelig vækst og stabilitet gennem årene.

Omsætning: kr. 5 – 10 mio.

Beliggenhed: Sjælland

Kontakt mægler

Emballage­virksomhed

Sags nr.: BP-71165

Attraktiv niche emballagevirksomhed. Emballagevirksomhed med speciale i udvikling & produktion af kundetilpassede løsninger, som udviser flotte afkast samt en pæn vækst igennem de sidste fire år. Nichepræget virksomhed med et særdeles godt renommé og omdømme og er anerkendt for kvalitetsarbejde, hurtig produktion og leveringssikkerhed via et effektivt og fleksibelt produktionsapparat.

Omsætning: kr. 15 – 17 mio.

Beliggenhed: Sjælland

Kontakt mægler

Tele-entreprenør

Sags nr.: BP-184938

Spændende entreprenør virksomhed, der udfører anlægs- og installationsopgaver for teleindustrien og energisektoren. Opgaverne udføres overalt i Danmark samt i Nordatlanten. Virksomheden omsætter for et større to-cifret millionbeløb og har betydeligt potentiale for videreudvikling.

Omsætning: kr. 40 – 60 mio.

Beliggenhed: Danmark

Kontakt mægler

High-end gastronomisk trader

Sags nr.: BP-3107

Her er muligheden for at medvirke til at forandre madkulturen og madoplevelserne i Danmark. Virksomheden er en dansk fødevarevirksomhed, der er blandt de førende high-end leverandører af delikatesser og specialiteter på det danske marked. Virksomheden sælger udelukkende kvalitetsprodukter af ypperste kvalitet og plukker fra de allerbedste producenter i Europa. Virksomheden er til dels frankofile og ønsker de vildeste og sjoveste produkter fra de bedste producenter.

Omsætning: kr. 42 – 65 mio.

Beliggenhed: Danmark

Kontakt mægler