Salg af virksomhed

Salg af virksomhed


Overvejer du at sælge?

Har tanken om et ejerskifte strejfet dig? Eller overvejer du seriøst at sælge? Måske trænger du til at skifte karrierespor. Måske ønsker du at trække dig tilbage og overlade styrepinden til friske kræfter. Eller måske ligger der noget helt tredje bag.

Uanset hvad der har sat tankerne i gang hos dig – og uanset om dine planer er fremskredne eller kun lige ved at tage form, betaler det sig at tage en snak med en erfaren virksomhedsmægler. Så er du solidt klædt på til at realisere din fremtidige plan.

”Din virksomhed bør i princippet altid være klar til salg. Også selvom du synes, der er langt til pensionen. En potentiel køber kunne jo pludselig vise sig med et godt tilbud og en kort svarfrist.”

Vi guider dig sikkert hele vejen

Når du allierer dig med Bonorum Partners, guider vi dig gennem alle relevante overvejelser – og også gerne videre i processen frem mod et salg, hvis du beslutter dig for at sælge. Læs mere om de enkelte faser i salgsprocessen her:


Målrettet formidling af din virksomhed

Når du og din virksomhed er klar til salg, sætter vi salgsprocessen i gang, så snart du har givet os mandat til det. I tæt samarbejde med dig definerer vi den ideelle køberprofil, så formidlingen af din virksomhed bliver så målrettet som muligt. Vi udarbejder desuden et professionelt salgsprospekt, der giver potentielle købere et billede af din virksomheds værdi og potentiale.

Fuld diskretion hele vejen

Al indledende markedsføring og kontakt til potentielle købere og investorer sker med største diskretion – og uden at udlevere oplysninger, der afslører din virksomheds identitet. Vi screener alle, der viser interesse – og går kun videre med de mest seriøse køberemner. Ingen får udleveret virksomhedens identitet eller salgsprospekt uden først at have underskrevet en NDA (fortrolighedserklæring). Bryder de denne, bliver de retsforfulgt.

”Det er en stor beslutning at sælge sin virksomhed – og for de fleste også en proces, der er forbundet med et væld af spekulationer og følelser. For mange opfatter deres virksomhed som hjerteblod. Derfor betragter vi dit mandat til salg som en tillidserklæring – og agerer derefter!”


Garant for en gnidningsfri proces

Vi klarer koordineringen med dine rådgivere (revisor, advokat, pengeinstitut m.fl.) – og gør vores for at sikre et gnidningsfrit samarbejde, så du har ro til at drive din virksomhed, mens processen skrider fremad.

Vores honorarstruktur sikrer, at vi aldrig kommer i konflikt med andre rådgivere om, hvem der udfører hvilke opgaver. Vi ønsker altid, at opgaverne bliver løst, hvor kompetencerne er størst.