Om os


Hvorfor vælge Bonorum Partners?

Vi har et stærkt og voksende team af erfarne virksomhedsmæglere med baggrund fra mange forskellige brancher. Hvert år rådgiver vi 250+ virksomheder – og hjælper også gerne din.

Bonorum Partners er en landsdækkende virksomhedsformidler og M&A-rådgiver med mødekontorer i København, Aarhus og Fredericia.
Med mere end 20 års erfaring rådgiver og formidler vi Danske SMV-virksomheder bredt, hvor den typiske virksomhed har en omsætning op til kr. 100 mio. og op til 100 medarbejdere.

Vi dækker på tværs af alle brancher – dog undtaget landbrug, hoteller samt rene ejendomsselskaber. Købere finder vi både i Danmark og udlandet.

Opgaverne for vores kunder omfatter rådgivning om- og formidling af både køb og salg af virksomheder, generationsskifter, kapitalfremskaffelse, værdiansættelser, salgsafklaring og salgsmodning, herunder strategisk rådgivning.

Vores rådgivning sker med afsæt i et stærkt fagligt grundlag, ordentlighed og dialog i øjenhøjde – og med inddragelse af virksomhedens øvrige rådgivere, når det er nødvendigt.

  • Landsdækkende netværk af virksomhedsmæglere

  • Markedsledende på salg af SMV-virksomheder

  • 20+ års erfaring med virksomhedsformidling

  • Stort netværk og solide kompetencer

  • Rådgiver 250+ virksomheder årligt

  • Stort markedskendskab og indsigt i mange forskellige brancher

  • Personlig, aktiv og målrettet formidling af din virksomhed.

”Når du overlader salget af din virksomhed til Bonorum Partners, sætter vi altid den bedste virksomhedsmægler på opgaven. Du får en sparringspartner, der kender markedet, har indsigt i din specifikke branche og kan rådgive dig om dit optimale forløb.”


Den bedste virksomhedsmægler på opgaven

Når du overlader salget af din virksomhed til Bonorum Partners, sætter vi altid den bedste virksomhedsmægler på opgaven. Du får en sparringspartner, der kender markedet, har indsigt i din specifikke branche og kan rådgive dig om dit optimale forløb.

Udover din dedikerede mægler, involverer vi typisk også flere af vores andre virksomhedsmæglere, der gerne trækker på deres netværk for at fremme din salgsproces eller styrke din forretning.


Forvent en hel del mere …

Professionalisme, ordentlighed og diskretion er krav enhver virksomhedsmægler skal kunne leve op til – og naturligvis også en selvfølge i alt, hvad vi gør. Men af os kan du forvente en hel del mere end det. Vi betragter et mandat fra dig som en stor tillidserklæring – og agerer derefter.

Uanset hvilken af vores virksomhedsmæglere, du samarbejder med, er du garanteret en jordnær, troværdig og ansvarsbevidst samarbejdspartner, der går til opgaven med stor ildhu, ydmyghed og respekt for det, du og din virksomhed har skabt – og arbejder aktivt og fokuseret på at nå helt i mål med din opgave.