Rådgivning

Rådgivning

Få rådgivning i alle faser af salgsprocessen

At sælge en virksomhed på egen hånd kan være en tidskrævende og kompleks proces med uventede bump på vejen. Uden den rette sparring risikerer du at sælge for billigt, på det forkerte tidspunkt eller i værste fald skade din eksisterende forretning, fordi salgsplanerne lægger beslag på al din tid.

Når du vælger en erfaren rådgiver og virksomhedsformidler som Bonorum Partners, er du sikker på, at der bliver taget højde for alle relevante faktorer i værdiansættelsen, at salget er velovervejet – og at du har en køreplan for, hvor du (eventuelt) skal geare din virksomhed for at gøre den salgsklar.

Vores rådgivningsydelser omfatter:

 • Værdiansættelse

  Kend værdien af din virksomhed, før du puster liv i salgsplanerne for alvor. Vi går grundigt til værks, når vi værdiansætter din virksomhed – og tager højde for alle relevante faktorer.

  Læs mere

 • Salgsafklaring

  Vores erfarne virksomhedsrådgivere guider dig sikkert igennem alle de overvejelser, du skal gøre dig inden du eventuelt kaster dig ud i et salg. Det sikrer dig 100 % afklaring omkring, hvad der er det rette for dig og din virksomhed.

  → Læs mere

 • Salgsmodning

  Er din virksomhed endnu ikke klar til salg, kan du med fordel overveje et salgsmodningsforløb, hvor vi hjælper dig med at optimere relevante områder af din virksomhed.

  → Læs mere